Suntem Anvers Beauty Studio (sibsped.com), un salon de înfrumusețare dedicat să vă ofere servicii de calitate superioară într-un mediu relaxant. Situați în frumosul Sibiu, Romania, suntem pasionați de frumusețe și de satisfacția clienților noștri.

Datele pe care le colectăm

În cadrul site-ului nostru, colectăm informații personale, cum ar fi nume, adresă de e-mail, număr de telefon, necesare exclusiv pentru a facilita comunicarea legată de programări.

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră

Datele dumneavoastră, precum programările și informațiile asociate acestora, vor fi păstrate doar pentru perioada necesară desfășurării serviciilor noastre și pentru a asigura o comunicare eficientă în legătură cu programările dvs.

Drepturile dumneavoastră asupra datelor personale

Aveți dreptul de a solicita accesul la datele pe care le deținem despre dvs. și puteți cere ștergerea acestora după finalizarea programării. Vă asigurăm că datele dvs. vor fi tratate cu confidențialitate și respect.

Ce facem cu datele dumneavoastră

Datele pe care le colectăm în cadrul procesului de programare vor fi utilizate exclusiv în scopul comunicării referitoare la programările dvs. Nu vom partaja informațiile dvs. cu terțe părți și nu vom utiliza datele în scopuri de marketing, statistici sau alte activități decât cele strict necesare pentru buna desfășurare a serviciilor noastre.

Echipa noastră stă la dispoziția dvs. pentru orice întrebări sau nelămuriri și vă mulțumim că ați ales Anvers Beauty Studio pentru a vă îngriji de frumusețea dvs.